OVER ONS

Wurban Wear is een streetwear style kledingmerk, dat draait om meer is dan alleen een kleding. De kleding wordt ontworpen aan de hand van een inspirerende betekenis, een motiverende quote en/of een belangrijke gebeurtenis.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij je herkent in deze betekenissen en hierdoor op een andere manier waarde hecht aan en je comfortabel voelt in onze kleding.

Naast de betekenis achter de kleding is voor ons inclusiviteit ook een belangrijk kernwoord. Door middel van verschillende stijlen designs, een variatie aan gekleurde producten en verschillende prijscategorieën proberen wij onze producten geschikt en interessant te maken voor iedereen.

WIST JE DAT?

Met ons merk streven we continu naar de best mogelijke kwaliteit. Daarom werken we samen met betrouwbare leveranciers die bij elke bestelling keer op keer hoogwaardige en duurzame producten leveren.

Onze merknaam komt voort uit onze overtuigingen. De “W” staat voor Worldwide en urban is onze cultuur. Samen ontstaat Wurban Wear. Met ons merk geloven we in het verbinden van mensen van over de hele wereld, we willen alle verschillende mensen, culturen en stijlen. Wij creëren “for one and for all”!

WURBAN WEAR X NEW COLLECTION | Never waste talent

100% Inspirerend

Wereldwijde verzending

Verzending binnen 5 dagen

Producten met een verhaal