"FOR ONE AND FOR ALL"

Duiven symboliseren vrijheid en inclusiviteit. Bij ons kledingmerk omarmen we deze waarden en geloven we in ‘For One and For All’.

Wurban Wear Visie & Kernwaarden

“Duiven staan symbool voor vrijheid en inclusiviteit. Bij ons kledingmerk omarmen we deze waarden vol overgave, want in ons universum geldt ‘For One and For All.’ Onze kleding is een expressie van de vrijheid om jezelf te zijn, en een viering van diversiteit. Bij ons ben je welkom, ongeacht wie je bent. 

Hieronder kun je onze kernwaarden rondom onze visie “For one and for all” uitgebreid lezen.

Wurban Wear visie
Voor alle maten

Bij Wurban Wear is inclusiviteit onze drijvende kracht. We geloven in kleding die voor iedereen is en dat begint met ons brede aanbod aan maten.

Wij bieden onze kleding aan vanaf de kleinste kindermaten tot en met 5XL. Voor overzichtelijkheid hebben we de meest voorkomende maten toegevoegd aan de website, staat jou maat er niet tussen? Stel dan eenvoudig, zonder extra kosten, je product en maat samen via de link hieronder. 

Voor alle portemonnees

Bij Wurban Wear zetten we ons in voor inclusiviteit, dat betekent dat we kleding bieden voor elk budget.

Onze collecties omvatten zowel basic als premium stijlen, zodat iedereen kan genieten van hoogwaardige mode, ongeacht hun financiële situatie. We geloven dat inclusiviteit verder gaat dan maten alleen; het gaat ook over toegankelijkheid. Ontdek onze diverse prijscategorieën en vind kleding die bij je past, want bij ons draait het om stijl en zelfexpressie voor iedereen.

Voor alle stijlen

Bij Wurban Wear geloven we in kleding die iedereen omarmt, ongeacht je stijlvoorkeur.

Ons productaanbod omvat een rijke variatie aan stijlen, van tijdloze klassiekers tot gedurfde en eigentijdse ontwerpen. Inclusiviteit betekent voor ons dat we een plek hebben voor iedereen in onze fashionfamilie. Dus of je nu van strakke lijnen en eenvoud houdt, of juist van opvallende en unieke looks, bij ons vind je iets dat past bij jouw persoonlijkheid. Ontdek onze diverse stijlen en vier de vrijheid van zelfexpressie met Wurban Wear

Voor alle gelegenheden

Bij Wurban Wear staat inclusiviteit centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat het leven divers is, en onze kleding weerspiegelt die veelzijdigheid.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele casual outfit, sportkleding om je in het zweet te werken in de sportschool, een opvallende look voor een techno feest of festival, of iets daartussenin, wij hebben het voor jou. Onze collecties zijn ontworpen om te passen bij jouw levensstijl, ongeacht de gelegenheid. Dus omarm je vrijheid en vier je eigenheid met Wurban Wear De keuze is aan jou, altijd en overal.

100% Inspirerend

Wereldwijde verzending

Verzending binnen 5 dagen

Producten met een verhaal

OVER ONS

Wurban Wear is een streetwear style kledingmerk, dat draait om meer dan alleen kleding. Er zit een verhaal achter ieder uniek product. Dit verhaal achter de producten zorgen voor motivatie en inspiratie om iedere dag weer het beste uit jezelf te halen!

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij je herkent in deze betekenissen en hierdoor op een andere manier waarde hecht aan je kleding en je er comfortabel in voelt.

Naast de betekenis achter de kleding is voor ons inclusiviteit ook een belangrijk kernwoord. Door middel van verschillende stijlen en designs, een variatie aan gekleurde producten, verschillende prijscategorieën en een groot aanbod aan verschillende maten (XS\5XL) proberen wij onze producten geschikt en interessant te maken voor iedereen.

WIST JE DAT?

Met ons merk streven we continu naar de best mogelijke kwaliteit. Daarom werken we samen met betrouwbare leveranciers die bij elke bestelling keer op keer hoogwaardige en duurzame producten leveren.

Onze merknaam komt voort uit onze overtuigingen. De “W” staat voor Worldwide en urban is onze cultuur. Samen ontstaat Wurban Wear. Met ons merk geloven we in het verbinden van mensen van over de hele wereld, we willen alle verschillende mensen, culturen en stijlen. Wij creëren “for one and for all”!

WURBAN WEAR X NEW COLLECTION | Never waste talent