Search
Close this search box.

Blog 1: Wurban Wear | Missie & overtuigingen

Hallo daar! Welkom bij de eerste blogpost van Wurban Wear, de eerste van vele. In deze serie blogposts zullen we het hebben over stijltips, processen van nieuwe drops, onze merkidentiteit, productkwaliteit en nog veel meer. In deze blogpost vertel ik je wat meer over onze missie en de merkidentiteit van Wurban Wear.

Storytelling 

Een kledingstuk hoeft niet zomaar een kledingstuk te zijn. We proberen kleding te maken die een verhaal verteld. Kleding die je aan het denken zet of op welke manier dan ook motiveert om het beste uit jezelf te halen, elke keer dat je onze kleding draagt. We zijn er zeker van dat iedereen een doel in het leven heeft, wat is dat van jou?

 

Wurban Wear is gestart in september 2021 en werkt sindsdien hard om geweldige nieuwe kleding te creëren, zoals een shirt, een hoodie of een trui. Je kunt onze kleding bij elke gelegenheid gebruiken: Streetwear style of casual, in een vintage outfit of gewoon als comfy fit. Je kunt hem zelfs dragen als festivaloutfit naar je favoriete festival: hardcore festival, urban festival, hardstyle festival, een jazzfestival en nog veel meer!

vlinder kleding wurban wear

Onze missie

We streven naar het creëren van kwaliteitskleding waarin je je comfortabel voelt elke keer dat je een van onze items draagt. Inclusiviteit is onze prioriteit! Een product aanbod voor iedereen is ons doel. Daarom zijn al onze producten uniseks, ontworpen in verschillende stijlen en beschikbaar in twee prijs categorieën .

Merkidentiteit

Wij vinden eenheid en verbinding in onze stijl en doelgroep erg belangrijk. De streetwear-gemeenschap is een grote, brede en open gemeenschap en dat is waar we van houden, “for one and for all”. Dit belang blijkt uit onze naam Wurban Wear, de W betekent Worldwide en urban is de stijl van onze kleding.Een van onze meest herkenbare drops is de vlindercollectie bestaande uit zowel tshirts als hoodies. De vlinderkleding of ‘butterfly collection’ is de eerste grote drop van Wurban Wear. 

Wurban Wear

Jouw verhaal of ideeën

Iedereen heeft een verhaal, wij willen het jouwe weten! Heb je ideeën voor nieuwe stukken, wil je meedenken over het maken van nieuwe drops of heb je zin om je verhaal te delen? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram: @wurbanwear, Facebook: Wurban Wear of door gewoon een e-mail te sturen naar: info@wurbanwear.com

Join the fam

Heb jij content waarin je onze kleren rockt? Post en/of deel ze gerust met ons. Vergeet niet de hashtags te gebruiken: #wurban #wurbanwear, zodat we jouw content ook kunnen posten! 

 

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief en direct genieten van 10% korting!

Join the fam en krijg 10% korting!

Meld je aan om toegang te krijgen tot exclusieve kortingen en op de hoogte te blijven van nieuwe producten en aanbiedingen!

Wij spammen niet! Lees onze privacy policy voor meer info.